Wednesday, 31 October 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha (Part 3)

salam. hi.. ni part last utk entry raya haji. haha. part raya kat kg lah. mesti ler syok,dpt gmbr2 hutan2.. kebun2.. rumah kg. halamak.. tapi ni semua di tangkap menggunakan Nokia C3. ok ? jeles ? tak an ? haha.

bukan baju raya. baju lama. kihkih
kg kite dekat beruas.. dekat je. dalam pkul 1 kot sampai la.


ok. sampai. sesampai2. salam sedara mara.. dan si kenit2... terus solat. then baring2 dgn baby.. ank mak shu kite..
tgh baring2,kite nmpk ayah kite tgh tdo dkt side belah sana. nmpk abah tepis something,n benda tu mcm bergerak2.. tak pk apa2. skali tgk dy mcm bergerak lagi.ok ,bukan mcm .. mmg ya ULAR !!!!
kite jerit,abah kite terloncat. ular tu makin nk dtg dekat,menyembur2.. Allah.. dgn si kenit yang ramai. mak shu pekik kt diorang pegi jauh2 sket. akak,mak masing2 pgg parang. abah ambil kayu berat,takek kepala ular tu,dy masih nk lawan. takut ya Allah.. akhirnya kepala ular tu berjaya di putuskan


selamat. kat luar abah kerat 8 ular tu
nani, 4 tahun
outfit

dalam rumah

kebun
pe ? haha

talk a lot,share a lot. haha
uncle2 tebang pokok petai yang makin bahaya

nyumm

kakak kite
kawan sekitar halaman

thats All.. salam :)

3 comments:

wisata outbound said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata outbound said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Cik Siti said...

hai, salam kenalan..hope tak lewat nak ucap ''SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA''