Friday, 26 April 2013

NAK HILANGKAN JERAWAT TANPA TINGGAL KESAN

hi.. assalamualaikum.. awak, abang,kakak,abah,mak,FUTURE HUSBAND,FUTURE MAK ABAH MENTUA... sihat dok ? alhamdulillah,, bertemu lg kita :)
lama tk update psl petua or mcm nasihat pakar. . ahaahaa

cara penggunaan dan testimoni miracle tab kian mendapat tempat pertama untuk top entry dlm blog aku. alhamdulillah.... setiap minggu pasti ade yang tercari2 psl miracle tab.

alhamdulillahh. 7 bulan aku setia dengan miracle tab soap. dan yang pasti, sabun dia sgt tahan until 8 month.. ini dh masuk bulan yang ke-7 dan ade lg sepotong untuk bulan ke 8.. sgt menjimatkn..
kalau korang pernah tgk aku depan2, mesti korang perasan muka aku sgt berminyak,berjerawat and selalu keluar putih2 kt muka.alhamdulillah.. sekarang semakin berkurangan.. muka bebas dari semua masalah tu,lps tu plg syok jerawat dh jrg2 naik.

tkde yang lebih menggembirakan selain dapat kongsi tips ni dgn gegirl yang selalu down sbb masalah muka..
ni nk kongsikan muka aku masa pertama kali guna miracle tab





muka kusam,tak berseri... lps tu bila dah ade duit sket aku mula start mkn supplement from Shaklee. aku beli set resdung sbb akak tu kate elok rawat resdung dulu. sbb resdunglah punca muka berjerawat.
alhamdulillah,muka sedikit sihat sgt. bermodalkan rm 211 supplement tahan sampai 4 bulan




tika nk korang ade toner,please beli toner taw.. toner tu untuk tutup liang roma muka selepas kite cuci muka sbb bile kite cuci muka,liang roma muka kite akan terbukak,menyebabkan kulit berminyak. so aku pakai toner form clinelle.

perasan tk ? aku tk gunakan sebarang night cream,day cream ke apa cream. so this is the reason why muka aku boleh sihat. penggunaan cream kdg2 boleh menyebabkan muka jd terlalu berminyak,lembab,tk best langsung bila pegang.

lagi 1, elakkan memakai foundation,bb cream,compact powder yang terlalu kerap (hari-hari).. pakai lah loose powder or bedak baby johnson untuk kegunaan harian. tkpe,biar muka kite nmpk jerawat,sbb kite dh tolong kulit kite utk bernafas balik. kalau nk make-up pakai lah,tpi utk majlis or penting2 je. syg mukaa tu kan ?




akhir kata,sayangilah muka korang yg comel tu.. mkn bnyk ikan,sayur. jgn suka sgt bli brg make up yang murah2, rosak kulit. phm ?
so,, jgn lupa, jenguk2 ah Tyka Closet   :)

1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/